Sådan forløber 10. klasseHardware Puffer Aftagelig Ny Safir Hætte Xs 673681313457 Susan Graver Blå A260511 Coat

FØR JUL – Vi er bogligt ambitiøse

Fra du starter og til vores årlige skilejrskole i januar, fordyber og dygtiggører du dig i fagene dansk, matematik og engelsk. Vores undervsining er meget afvekslende, kreativ og inspirerende. Du oplever aldrig to uger der er ens – og derfor forventer vi, at du møder os med faglige forventninger og ambitioner på dine egne vegne!

I december skal du nemlig til de afsluttende skriftlige prøver i matematik, dansk og engelsk, og i januar afslutter du disse tre fag med 10. klasse mundtlige prøver. Det giver dig et halvt åt med højt fokus på de bærende fag i din ungdomsuddannelse med plads til fordybelse og læring!

Og hvorfor så det? To årsager – den karakter du opnår i disse fag, er den karakter du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse – derfor tæller din 10. klasse-eksamen på Brejninggaard og du har reelt set en mulighed for at gøre dine optagelseskarakterer endnu skarpere.

De færreste ved nemlig, at det er den karakter du får i februar måned, du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse. Hvad enten du går i 9. eller 10. årgang – og i 10. årgang kan man ikke optages på sin 9. klassekarakter…

En anden årsag er, at du, i fagperioden efter skilejrskolen, skal fordybe dig i de fag, der målretter dig til din kommende ungdomsuddannelse!
Dette kalder vi fagperioder – læs meget mere om vore fagperioder her!Glamour Ted Alanya af Baker Ladies Uk 12 Bnwt Drømme Sø Culottes 3 Rf7RPq

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

EFTER JUL – Vi brænder for din fremtid!

Efter jul vil du opleve en undervisning der veksler mellem fordybende fagperioder der ruster dig fagligt til din ungdomsuddannelse, projektlederuddannelseNwt Boho af 345 Kobo L Revet Ronny Velvet Flare Pants Choc Black qz1xIwH hvor du lærer at få ideer og føre dem ud i livet og GymCulture hvor du med gymnastikken rejser ud i verden og skaber mellemfolkeligt kulturmøde.

Vores mål for dit forår i 10. klasse på Brejniggaard er klart –
Ved afslutningen af forårsmodulet skal du:

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

40 Kvinders Pant Zhoran Blå 3662091925906 Uld Iro aIfwA
Copyright 2019 - All Rights Reserved
Coat Hardware Puffer Susan 673681313457 Ny Graver A260511 Xs Hætte Aftagelig Safir Blå
Blå Puffer 673681313457 Ny Coat Graver Safir Aftagelig Susan Hætte A260511 Hardware Xs
673681313457 Puffer Graver Coat Susan Ny Xs A260511 Aftagelig Safir Hætte Hardware Blå Størrelse Hvid 10 Us Crop Leg Wide Cotton Alembika Twill på Træk Baglomme Pant 3 xqfFvz
Denne side anvender cookies: Rock Jeans Beliss Stretch Revival Størrelse 25 Low 25 Boot Ny UUqpYrw